16 év után távozik a MEMFO-tól Falu Gyöngyi, aki az Ács II. telephely projektvezetője volt. Munkáját Muity Lászlónak vette át, aki az elmúlt hetekben már közösen dolgozott Gyöngyivel, annak érdekében, hogy a feladatok átadása zökkenőmentes legyen.
Muity László év elején csatlakozott a MEMFO-hoz. „Nagy kedvvel és lelkesedéssel vágtam bele ebbe a munkába, egyrész azért mert 15 év egyéni vállalkozói lét után már nagyon hiányzott, hogy csapatban dolgozhassam, másrészt pedig úgy érzem, hogy ez egy olyan munkakör, amelyben jól tudom hasznosítani a képességeimet. A Memfo Kft.-vel már korábban is álltam munkakapcsolatban, így régebbi az ismeretség, de az új tapasztalataim is megerősítették a korábbi jó érzéseimet, miszerint ez a cég amellett, hogy nehezebb helyzetű munkavállalóknak ad megélhetési lehetőséget, kiválóan szervezett és vezetett, valamint családias-baráti légkör is jellemzi.
Nagyon szimpatikus számomra, hogy a cégvezetés számára fontos, hogy a munkatársak is fejlődjenek, így már a kezdetekkor több képzésen is részt vehettem, és sajátíthattam el a cég filozófiáját.
Néhány hónapnyi ittlét után bátran jelenthetem ki, hogy nagyon jól érzem magam, és örömmel végzem a munkámat, ami szerencsére nem egyhangú, hiszen hétről hétre új kihívások elé állít. …és én azt nagyon szeretem”
Gyöngyinek sok sikert kívánunk az új kihívásokhoz, Lacit pedig szeretettel üdvözöljük a csapatban!