2024. február 1-jén ünnepeltünk meg a MEMFO fennállásának 25. évfordulóját Ácson, a Piskóta Étterem és Kávézóban. Az eseményre meghívtuk mindazokat, akik az elmúlt időszakban segítették, támogatták munkánkat, együttműködést, fejlődési lehetőséget biztosítottak számunkra.

Hosszú útra tekinthettünk vissza, hiszen 1999 óta a gazdasági környezet is folyamatosan változik, túl vagyunk világméretű pénzügyi válságon és járványon is, amelyek nem csak a mi, hanem a partnereink működését is kihívás elé állította. Az akadályok mellett azonban számos siker is van mögöttünk, mára a MEMFO egy érett, tudatosan építkező vállalattá nőtte ki magát, tevékenységünk, szolgáltatásaink a térségben meghatározók. Kollégáink jelentős része megváltozott munkaképességű, így a társadalmi felelősségvállalás töretlen cél számunkra.

A februári fogadáson, régi és jelenlegi partnereink, valamint kollégáink, barátaink mellett, meghívásunkat elfogadta Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő, aki kihangsúlyozta, hogy nagy érték, hogy a MEMFO 25 éve töretlenül képes munkalehetőséget biztosítani a térségben élő megváltozott munkaképességű emberek számára.

Oplaznik Gabriella, ügyvezetőnk szerint a siker titka a megújulás és a kitartás. Az állandóan változó gazdasági és politikai helyzetre kreaívan és proaktívan tud reagálni a MEMFO. Természetesen új célok is vannak, egy új ágazat kidolgozása folyamatban van. Emellett a jövőben is törekszünk arra, hogy az egyedi termékgyártás specialistái lehessünk.

A MEMFO története

Hogy milyen hosszú út vezetett idáig és kik kísértek bennünket, arról itt találhatsz egy bővebb összefoglalót.

Esemény sajtómegjelenései

KEMMA.HU

Híd Televízió

Eseményen elhangzott beszédek

Oplaznik Gabriella

MEMFO ügyvezető, tulajdonos

A MEMFO 25. születésnapi rendezvényén Oplaznik Gabriella ügyvezető tulajdonos köszöntötte a résztvevőket. Beszédében kitért az elmúlt 25 év legfontosabb mérföldköveire az alapítástól egészen napjainkig. A megbízók és együttműködő partnerek mellett kiemelte azokat a szervezeteket, hivatalokat, önkormányzatokat is, amelyek nélkül nem valósulhatott volna meg a MEMFO sikere. A 25 év pedig messze nem lezárás, a múlt tapasztalataira sikereire támaszkodva komoly terveik vannak az elkövetkezendő időszakra vonatkozóan is.

Dr. Soós Ferenc

Közép-dunántúli Regionális Munkaügyi Központ főigazgató-helyettese

A MEMFO 25. születésnapi rendezvényén beszédet mondott dr. Soós Ferenc, a Közép-dunántúli Regionális Munkaügyi Központ főigazgató-helyettese is. Beszédében kiemelte, hogy a MEMFO-val való kölcsönös együttműködés komoly múltra tekint vissza. A MEMFO, felfigyelve a rendszerváltás utáni munkaerőpiaci nehézségekre, nagy létszámú megváltozott munkaképességű kolléga számára biztosított és biztosít a mai napig stabil munkalehetőséget.

Czunyiné dr. Bertalan Judit

Országgyűlési képviselő, kormánybiztos

A MEMFO 25. születésnapi rendezvényén beszédet mondott Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő, kormánybiztos. Beszédében kiemelte, hogy a gondoskodáspolitika célja, hogy megmutassuk, hogy bárki képes értéket teremteni és a MEMFO ebben a szemléletformálásban élen jár a térségben. Az elmúlt 25 évben szívvel, lélekkel fordultak a teherrel érkező emberekhez és ez a gondoskodás, törődés segítette őket abban, hogy hosszútávon is a piac releváns szereplői lehessenek.