Kábel összeszerelő munkatársat keresünk, egyműszakos munkarendben működő, komáromi telephelyünkre.

Amennyiben minőségorientált vagy, szereted a szabályok mentén végzett önálló feladatokat, köztünk a helyed! Dolgozz Velünk, ha megbízható, és jó koncentrációs készséggel bíró, rendszerető ember vagy, aki felelősen képes feladatot ellátni!
Szükséges, hogy kiválóan láss, akár szemüveggel, elengedhetetlen, hogy jó színlátásod legyen, és a finom kézzel végzett feladatokat el tudd látni! További előny, ha kábel kötegelésben, össze-szerelésben szerzett termelési tapasztalattal rendelkezel.


Tudnod kell, hogy akikkel együtt kell dolgoznod, nők, és/vagy kisgyermekes anyák, ezért a munkarend egyműszakos és rugalmas!

A MEMFO rendezett, biztonságos, logikus, szabályokat követő eredményorientált, 23 éves magyar vállalkozás. Partnereink részére határidőre gyártjuk a hibátlan termékeket, ezért a feladatokat, a projektvezetők által megtervezett ütemben látjuk el! Mi hosszú távon gondolkodunk, mert stabil támaszai vagyunk partnereinknek és biztonságos, biztos munkahelyet biztosítunk a munkavállalóink számára, ezért nem jellemző nálunk a fluktuáció.

Elektronikai kábelkötegeket fogsz gyártani, amihez elsősorban a szerelési utasításokat kell elsajátítanod, és ez által hibátlan terméket kell előállítani. Több esetben a szerelési folyamat egészét, vagy annak csak egy részét kell elvégezni, és együtt kell dolgoznod más kollégákkal. A munkádat a projektvezető fogja segíteni, irányítani, ellenőrizni.
A napi munkavégzésedet szükséges adminisztrálnod.

Amit biztosítunk:

  • Teljes, vagy részmunkaidős, egyműszakos munkaidő.
  • Könnyű-fizikai munka,
  • Hatékony és minőségi munkavégzés esetén fejlődési lehetőség
  • Negyedéves teljesítmény után jutalom.
  • Ingyenes bejárás